Tarieven

Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor drie uur per kalenderjaar. Hier is het eigen risico op van toepassing. Naast de vergoeding uit de basisverzekering kan je extra uren vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal uren verschilt per verzekering. Je kan hiervoor je polis nakijken of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Afspraak en kosten
Voor een eerste afspraak reserveer ik een uur de tijd. Een vervolgafspraak duurt meestal tussen de 30 en 45 minuten. Naast het gesprek is er ook tijd nodig voor het voorbereiden en uitwerken (bijvoorbeeld het maken van een dagmenu of je eetpatroon berekenen). In totaal kost het eerste gesprek daarom 90 minuten en een vervolgafspraak 30 – 45 minuten. De zorgverzekeraar bepaalt het tarief van dieetadvisering. Maar mocht je zonder tussenkomst van de verzekeraar een afspraak maken, dan gelden de onderstaande tarieven (deze zijn ongeveer hetzelfde als je zorgverzekeraar).

Intake

Eerste afspraak
99
  •  

Consult

Vervolgafspraak
49
  •  

Telefonisch/e-mail

Advies
29
  •  

Afspraak verzetten

Mocht je de afspraak willen verzetten, neem dan minimaal 24 uur van tevoren contact met mij op. Ik ben bereikbaar via 06 – 485 66 092 of m.faber@voedingendieetcentrum.nl. Wanneer je zonder bericht je afspraak niet nakomt, vergoed je verzekeraar de gereserveerde tijd niet. De volgende kosten komen dan voor eigen rekening:

  • Eerste afspraak: €60
  • Vervolgafspraak: €20